Zelfwatergevende Bloempot - Hapi - Verschillende Kleuren

49,90

Meet Hapi van House Raccoon! De bloempot die zijn bewoner zelf water geeft zodat jij het mag vergeten.

Wissen

Hapi de duurzame bloempot, ontworpen en handgemaakt in het atelier van het Belgische House Raccoon. Hij is verkrijgbaar in de kleuren White Marble en Silver Green.

Deze innovatieve bloempot geeft haar bewoner zelf water. Hoe krijgt ze dit voor elkaar? Jij giet het water in de ronde onderkant die via touwtjes in verbinding staat met de zeshoekige bovenkant. De natuurlijke touwtjes absorberen het water en zorgen ervoor dat de aarde altijd vochtig is.

Meer details kan je in de bijgeleverde, Engelstalige instructies vinden. De handleiding bevat een link naar de online versie, deze is wel beschikbaar in het Nederlands.

Omdat de Hapi bloempotten handgemaakt zijn, heeft ieder potje een uniek karakter. Daarom is het mogelijk dat er kleine details afwijken van de foto’s.

Gemaakt uit duurzame materialen en met respect voor de natuur geproduceerd.  Daar stopt het niet: voor ieder verkocht product laat House Raccoon een boom planten!

Specificaties

  • Diameter: 12 cm
  • Afmetingen: 15,0 × 14 × 19,3 cm
  • Materiaal: Jesmonite
  • Eigenschappen: Water- en hittebestendig
  • Made in: België
  • Merk: House Raccoon

Onderhoud

Reinigen
Hapi kan je het beste reinigen met water en eventueel een milde zeep.

Over House Raccoon

House Raccoon is een op en top Belgisch designlabel. Het bedrijf werd opgericht door Nathan en Anneleen. Het vrolijke koppel combineerde hun liefde voor natuur en interieur met deze unieke producten als resultaat. Alle producten van House Raccoon ontwerpen ze volledig zelf. Daarnaast worden alle spullen met de handgemaakt in het sociale atelier Mivas. Door gebruik te maken van ecologische grondstoffen, verpakkingen en lokale productie beperken ze de milieu impact zo veel mogelijk. Maar daar stopt House Raccoon niet: voor ieder verkocht product planten ze minstens één boom!

Ook fan van dit top duo? Ontdek nog meer designs van House Raccoon in onze webshop.

Winkelwagen
Scroll naar top