Vaas - White Marble

48,90

Een stijlvolle vaas die met haar zachte kleuren bij ieder boeket mooi past.

Uitverkocht

Deze duurzame vaas is ontworpen en handgemaakt in het atelier van het Belgische House Raccoon. Het witte marmer effect geeft haar een luxe uitstraling.

Omdat deze vazen handgemaakt zijn, heeft ieder exemplaar een uniek karakter. Daarom is het mogelijk dat er kleine details afwijken van de foto’s.

Gemaakt uit duurzame materialen en met respect voor de natuur geproduceerd.  Daar stopt het niet: voor ieder verkocht product laat House Raccoon een boom planten!

Gewicht 1.04 kg

Specificaties

  • Diameter: 10 cm
  • Afmetingen: 11,5 × 23,3 × 10,1 cm
  • Materiaal: Jesmonite
  • Eigenschappen: Water- en hittebestendig
  • Made in: België
  • Merk: House Raccoon

Onderhoud

Deze vaas kan je het beste reinigen met water en eventueel een milde zeep.

Over House Raccoon

House Raccoon is een op en top Belgisch designlabel. Het bedrijf werd opgericht door Nathan en Anneleen. Het vrolijke koppel combineerde hun liefde voor natuur en interieur met deze unieke producten als resultaat. Alle producten van House Raccoon ontwerpen ze volledig zelf. Daarnaast worden alle spullen met de handgemaakt in het sociale atelier Mivas. Door gebruik te maken van ecologische grondstoffen, verpakkingen en lokale productie beperken ze de milieu impact zo veel mogelijk. Maar daar stopt House Raccoon niet: voor ieder verkocht product planten ze minstens één boom!

Ook fan van dit top duo? Ontdek nog meer designs van House Raccoon in onze webshop.

Winkelwagen
Scroll naar top