Bloempotje / Theelichthouder - Emilia - Verschillende kleuren

19,90

Meet Emilia van House Raccoon! Gebruik haar om je kleinste plantjes in te laten groeien. Of laat haar met een theelichtje extra sfeer in huis brengen.

Wissen

Emilia het duurzame bloempotje, ontworpen en handgemaakt in het atelier van het Belgische House Raccoon. Ze is het kleinste bloempotje uit deze reeks.

Vergis je niet, Emilia is niet van de minste. Dit veelzijdige bloempotje kan je gebruiken om je kleinste plantjes in groot te brengen. Ze heeft ook de ideale afmetingen voor al jou luchtplantjes.

Of wat dacht je van een gezellige avond? Zet een theelichtje in Emilia en je hebt meteen de juiste sfeer.

Omdat de Emilia bloempotjes handgemaakt zijn, heeft ieder potje een uniek karakter. Daarom is het mogelijk dat er kleine details afwijken van de foto’s.

Gemaakt uit duurzame materialen en met respect voor de natuur geproduceerd.  Daar stopt het niet: voor ieder verkocht product laat House Raccoon een boom planten!

Specificaties

  • Diameter: 6 cm
  • Afmetingen: 9 × 10,1 × 9 cm
  • Materiaal: Jesmonite
  • Eigenschappen: Water- en hittebestendig
  • Made in: België
  • Merk: House Raccoon

Onderhoud

Reinigen
Emilia kan je het beste reinigen met water en eventueel een milde zeep.

Tips bij gebruik als bloempot

  • Gebruik droge aarde tijdens het planten. Geef de plant daarna pas water.
  • Emilia heeft geen gaatjes. Voorkom het rotten van wortels door  te starten met een laagje grind of hydrokorrels.
  • Indien je geen gebruik maakt van grind of korrels, geef je best niet te veel water. De wortels kunnen rotten door een teveel aan stilstaand water.

Over House Raccoon

House Raccoon is een op en top Belgisch designlabel. Het bedrijf werd opgericht door Nathan en Anneleen. Het vrolijke koppel combineerde hun liefde voor natuur en interieur met deze unieke producten als resultaat. Alle producten van House Raccoon ontwerpen ze volledig zelf. Daarnaast worden alle spullen met de handgemaakt in het sociale atelier Mivas. Door gebruik te maken van ecologische grondstoffen, verpakkingen en lokale productie beperken ze de milieu impact zo veel mogelijk. Maar daar stopt House Raccoon niet: voor ieder verkocht product planten ze minstens één boom!

Ook fan van dit top duo? Ontdek nog meer designs van House Raccoon in onze webshop.

Winkelwagen
Scroll naar top