Bloempot - Palua - Verschillende Kleuren

Bloempot - Palua - Verschillende Kleuren

26,90

Meet Palua van House Raccoon! Ondanks haar minimalistisch design geeft ze karakter aan een ruimte.

Wissen

Palua de duurzame bloempot, ontworpen en handgemaakt in het atelier van het Belgische House Raccoon. Met haar geometrische design geeft ze karakter aan je interieur. Ze is verkrijgbaar in de kleuren Black Marble, Olive Green en Silver Green.

Is je plant Palua ontgroeid en heb je niet meteen vervanging? Zet een theelichtje in Palua en je hebt meteen de juiste sfeer voor een gezellige avond.

Omdat de Palua bloempotjes handgemaakt zijn, heeft ieder potje een uniek karakter. Daarom is het mogelijk dat er kleine details afwijken van de foto’s.

Gemaakt uit duurzame materialen en met respect voor de natuur geproduceerd.  Daar stopt het niet: voor ieder verkocht product laat House Raccoon een boom planten!

Specificaties

  • Diameter: 8,5 cm
  • Afmetingen: 13,3 × 15,0 × 9,5 cm
  • Materiaal: Jesmonite
  • Eigenschappen: Water- en hittebestendig
  • Made in: België
  • Merk: House Raccoon

Onderhoud

Reinigen
Palua kan je het beste reinigen met water en eventueel een milde zeep.

Tips bij gebruik als bloempot zonder binnenpot

  • Gebruik droge aarde tijdens het planten. Geef de plant daarna pas water.
  • Emilia heeft geen gaatjes. Voorkom het rotten van wortels door  te starten met een laagje grind of hydrokorrels.
  • Indien je geen gebruik maakt van grind of korrels, geef je best niet te veel water. De wortels kunnen rotten door een teveel aan stilstaand water.

Over House Raccoon

House Raccoon is een op en top Belgisch designlabel. Het bedrijf werd opgericht door Nathan en Anneleen. Het vrolijke koppel combineerde hun liefde voor natuur en interieur met deze unieke producten als resultaat. Alle producten van House Raccoon ontwerpen ze volledig zelf. Daarnaast worden alle spullen met de handgemaakt in het sociale atelier Mivas. Door gebruik te maken van ecologische grondstoffen, verpakkingen en lokale productie beperken ze de milieu impact zo veel mogelijk. Maar daar stopt House Raccoon niet: voor ieder verkocht product planten ze minstens één boom!

Ook fan van dit top duo? Ontdek nog meer designs van House Raccoon in onze webshop.

Winkelwagen
Scroll naar top