Maak je urban jungle compleet met deze ecologische bloempotten

Planten maken mensen blij! Onze groene vrienden zorgen voor een gezonde en ontspannende omgeving. Ze voorzien van een ecologische bloempot is wel het minste wat we voor ze kunnen doen.

Palua

Merk: House Raccoon
Materiaal: Jesmonite

Palua is een op en top belgisch product: van design tot productie. Dit bloempotje uit jesmonite wordt met de handgemaakt in het atelier van House Raccoon. Jesmonite, een soort gips composiet, is een ecologisch alternatief voor beton. Het plaatje is helemaal compleet als je weet dat er per verkochte bloempot één boom geplant wordt.

Lokaal,uit een ecologisch materiaal & een uniek design: Palua is absoluut een meerwaarde voor jouw urban jungle.

Cat

Merk: All Things We Like
Materiaal: Porselein

Ecologische bloempotten saai? Absoluut niet, ook voor de designliefhebbers is er veel keuze. Waaronder deze leuke bloempot Cat uit de collectie van All Things We Like. Dit Nederlands eco-design label laat zien dat design en een milieuvriendelijke aanpak hand in hand gaan. Ook fan van speelse designs? Ontdek ze allemaal.

Manden van Koba

Merk: Koba Handmade
Materiaal: Gerecycled Katoen

Nog zo’n ecologische topper uit België: de bloempot mand van Koba Handmade. De naam verklapt het al, alle bloempotten worden met de handgemaakt. De manden zijn gemaakt van een koord uit gerecycled katoen. De zigzagsteek en het gebruik van verschillende kleuren geven deze ecologische bloempot zijn unieke karakter.

Bamboevezel by Margriet Foolen

Merk: Point-Virgule
Materiaal: Bamboevezel

Een unieke samenwerking tussen de Nederlandse designer Margriet Foolen en het Belgische Point-virgule resulteerde in deze eco bloempotten. Het design is mooi in al zijn eenvoud en een echte aanwinst voor je interieur.

Block

Merk: LIND DNA
Materiaal: Glas & Gerecycled Leer

Met een urban jungle in huis loop je al snel tegen een plaatsgebrek aan. Geen probleem, dan kiezen we gewoon voor Block van LIND DNA. Deze hangende bloempot uit glas is afgewerkt met gerecycled leer. Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop, de bloempot Block is gemaakt om lang mee te gaan!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Winkelwagen
Scroll naar top